Forhåndssalg VM 2021

NBF har gitt oss muligheten for forhåndsbestilling av billetter til VM i 2021 som avholdes i Jordal Amfi 2.10-10.10.21. Felles bestilling via klubben. De som ønsker dette sender en e-post til styret på postmaster[at]kirkenes-ak.no. Frist 4. november, bindende bestilling, men bemerker at mesteparten av utgiftene refunderes hvis avlysning av arrangementet. Legger ved info fra NBF:

“Nå starter forhåndssalget av billetter til VM i bryting for alle medlemmer av bryteklubber. Vi garanterer action, nerve og brytere som gir alt og litt til i jakten på VM-tittelen.

VM i bryting 2021 arrangeres på Jordal Amfi i Oslo fra 2. – 10. oktober. 1000 utøvere fra 100 land inntar den splitter nye arenaen med plass til nærmere 5 000 tilskuere under VM.

Priser: 375 NOK + 29 kr i avgift = 404, – (Langside)
Priser: 325 NOK + 29 kr i avgift = 354, – (Kortside)
Barn: 100 NOK + 24 kr i avgift = 124, –

Ved avlyst arrangement grunnet Covid-19 refunderes billetten. Serviceavgifter refunderes ikke.

Norske medaljekandidater på kvinne – og herresiden: Stig-Andre Berge, Morten Thoresen, Felix Baldauf, Grace Bullen, Iselin Solheim og de andre landslagsutøverne drømmer om gull!

VM i bryting i Oslo blir ett av de største idrettsarrangementene i Norge noensinne med 1000 utøvere fra 100 land. Bryting er en verdensidrett, og her blir det kamp om billettene. Vi er veldig glade for samarbeidet med Ticketmaster, og ser frem til å fylle nye Jordal Amfi med et entusiastisk publikum som er garantert topp underholdning og norske brytere i kamp om VM-gull, sier Morten Sandnæs, generalsekretær i Norges Bryteforbund.

VM-Pakka: i samarbeid med Thon har vi laget en VM pakke med gode priser på hotell samt VM billett. Når denne landingssiden er oppe, vil den bli sendt ut til dere.”

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.