Kirkenes Atletklubb deltakelse i Kolbotn Cup 2022

Kolbotn Cup ble avholdt både Lørdag 26. november og Søndag 27. November 2022.

Det var stor deltakelse på brytestevne med ca. 300 brytere fordelt på 14 Nasjoner og 65 bryteklubber.

Kirkenes Atletklubb hadde dessverre ingen brytere med på stevne, men KAK stilte med Bjørn Nilsen som dommer under hele stevne, både lørdag og søndag.

– Lørdag 26. November – Kolbotn Cup i stilarten Gresk Romersk stil.

– Søndag 27. November – Kolbotn Cup i stilarten Fristil og Kolbotn Cup mini.

Totalt var det 27 dommere på stevne og brytingen foregikk på 6 matter samtidig.

Kirkenes Atletklubb er meget stolte over Bjørn Nilsen og vi setter stor pris på at Bjørn representerer klubben på en meget profesjonell og respektert måte.

Bryteklubber som var med på Kolbotn Cup:

Lambertseter bryteklubb, Danish Wrestling, NKC Sportklubben av 1909, Lørenskog bryteklubb, Atzalynas, Stavanger bryteklubb, Kolbotn IL, Team Utrecht, Halden Atletklubb, Vilnius, Polen, IFK Linkoping, Kungsbacka BK, Panevezys BK, Sundsvalls AIK, Oslo Bryteklubb, Østhammars BK, Tromsø Bryteklubb, Fredrikstad BK Atlas, National Turn og IL, Snøgg Bryting, Fredriksten Bryteklubb Elvebyen bryteklubb, Team Vastergotland, Sparvagens BK, Kristiansund AK Alebrottarne, Skedsmo bryteklubb, BK Loke, Norrkøping BK, Molde AK, Narvik Atletklubb, Tallinn Wrestling Academy, Urædd Bryteklubb, Bodø Bryteklubb, BK Thor, TJ TZ Trinec, SV Luftfahrt Ringen Berlin, Preussen Berlin, Harjunwoima, Braatt IL Bryting, Five Points WC, Sp.kl.av 1909, AK Heros, Drammen Atletklubb, Ålesund Bryteklubb, Ski bryteklubb, Fagersta kampsport, Anyksciai wrestling, Kristiansand bryteklubb, Tønsberg Kameratene, Gøteborgs AK, Fortius, SBG Naas, Trondheim Bryteklubb, Mehamn bryteklubb, Team Uppland, Trollhattan BK Fauske Atletklubb, BK Tana, BK Atlas Nykøping, Gulset Bryteklubb, Moss Atletklubb, Viskafors AK og Ny Kvarns Brottarforening.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.